Els veïns de la Plaça d'en Coll recullen propostes per solucionar la trencadissa de lloses


  • Comparteix:

El passat octubre l'alcalde i Jordi Molgó ja van tractar el tema.

El passat octubre l'alcalde i Jordi Molgó ja van tractar el tema.

La trencadissa de les lloses de la plaça d'en Coll ha acabat amb la paciència dels veïns. Així ho ha explicat l'Associació de veïns del Monestir, que ha repartit una enquesta entre els veïns afectats perquè proposin solucions. Les propostes recollides s'entregaran el proper divendres a l'Ajuntament.

Inaugurada el passat mes de maig, les lloses de la Plaça d'en Coll, ja ballaven al mes de juny. Després d'un agost d'obres amb la plaça tancada al trànsit, el procés de deteriorament de la plaça, segons els veïns, ha estat imparable. Tot i que la posició de l'Ajuntament és oberta al diàleg, sembla que la solució no és fàcil: el trencament de lloses d'aquesta plaça se suma a la d'altres carrers del centre. Ho explica el president de l'Associació de Veïns del Monestir, Jordi Molgó.

Jordi Molgó

Ens hem entrevistat amb membres de l'Ajuntament i ens han manifestat la seva voluntat d'arreglar la plaça, però de moment no s'ha fet res i es va deteriorant


Més de 100 veïns han contestat l'enquesta elaborada per l'Associació de Veïns per plantejar possibles solucions. Aquests propostes es faran arribar a l'Ajuntament aquest divendres. Els veïns creuen que és una bona manera de fer arribar al consistori les seves propostes, entre les quals, destaca la conversió definitiva de la plaça en un pas exclusiu de vianants.

Jordi Molgó

La plaça ha de ser peatonal. No pot ser que un autobús de tres eixos passi per la plaça. Això no hi ha llosa que ho suporti.


No és la primera vegada que l'Associació de Veïns del Monestir pren la iniciativa per intentar solucionar la trencadissa de la plaça d'en Coll. De fet, el passat octubre el president de l'entitat veïnal ja es van reunir amb l'alcalde i el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, per buscar solucions consensuades com ara canviar, per exemple, el recorregut de l'autobús.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.