L'Ajuntament descarta obrir una línia d'ajuda a les entitats del tercer sector


Temes relacionats

Les entitats santcugatenques, prudents davant l'impagament de la Generalitat (31/jul/12)


  • Comparteix:

El Taller Jeroni de Moragas és un dels centres que patirà l'impagament de la Generalitat / Font: Jmoragasantcugatentitats.es

El Taller Jeroni de Moragas és un dels centres que patirà l'impagament de la Generalitat / Font: Jmoragasantcugatentitats.es

L'Ajuntament lamenta la situació que patiran les entitats i associacions del tercer sector de la ciutat per l'impagament de la Generalitat del juliol. Tot i així, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha assegurat que cap d'aquestes entitats deixarà d'oferir els seus serveis. Pellicer ha descartat que, ara per ara, l'Ajuntament tingui pensat obrir una línia d'ajuda i ha afegit que només s'ho plantejarà si alguna de les entitats santcugatenques ho demana.

Pellicer ha explicat que a Sant Cugat hi ha prop de 300 places concertades que es veuren afectades per l'impagament que ha anunciat aquest dilluns la Generalitat a les entitats dedicades a serveis socials. Tot i així, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha assegurat que cap entitat ni associació santcugatenca deixarà de prestar atenció personalitzada i faran tot el possible per passar aquest mes de juliol sense l'ajuda de la Generalitat. Entre aquestes hi ha l'Associació Pro-Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI), el centre ATAM de Valldoreix i el Taller Jeroni de Moragas.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania ha explicat a Cugat.cat que, de moment, el consistori no ha activat cap mecanisme d'ajuda perquè la Generalitat ha ofert a aquelles entitats que ho necessitin una línia de crèdit per encarar la situació al juliol. No obstant això, Pellicer ha avançat que si alguna associació necessita l'ajuda del consistori s'ho plantejarà.

Susanna Pellicer

De moment no contemplem obrir cap línia de crèdit d'ajuda. Estem a l'espera que el tractament personalitzat que ofereix la Generalitat tiri endavant.


L'Ajuntament ha assegurat que la notícia els ha arribat aquest dilluns i que totes les associacions amb què han contactat els han assegurat que faran tot el possible per pagar les nòmines de juliol dels treballadors, tot i els problemes de liquiditat que això representa.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.