Viatjar a Barcelona o Terrassa amb la T-10 al setembre costarà 18'75 euros


Temes relacionats

Les tarifes dels FGC i dels peatges s'encareixen amb el nou any ( 1/gen/12)

La T-10 s'apuja un 12% i valdrà 18,40 euros (20/des/11)


  • Comparteix:

L'encariment dels bitllets es deu a la pujada de l'IVA

L'encariment dels bitllets es deu a la pujada de l'IVA

El títol de la T-10 de dues zones costarà, a partir de l'u de setembre, uns 36 cèntims més per la pujada de l'IVA del 8 al 10% en els bitllets de transport públic del sistema tarifari integrat, tal com decreta el govern espanyol. El bitllet senzill, però, és l'únic títol que no canvia de preu, i seguirà costant 2'70 euros per a dues zones i dos euros per a una.

D'aquesta manera, la T-10 de dues zones -la més usada pels sancugatencs que van a Barcelona o Terrassa, costarà al voltant de 18'76 euros i la d'una zona, que serà 25 cèntims més cara, valdrà 9'45 euros.

Segons ha informat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), l'únic títol que no canvia de preu és el bitllet senzill que continuarà costant 2 euros si és d'una zona i 2'70 si és de dues. L'ATM també ha comunicat que els usuaris que disposin de títols adquirits abans de l'1 de setembre podran seguir utilitzant-los fins al pròxim canvi de tarifes.

Pel que fa al nou abonament trimestral per als trens de Rodalies de Barcelona, entre els quals hi ha la línia R8 que passa per Sant Cugat, i també per als trens Regionals, aquest permet un nombre il·limitat de viatges durant els 90 dies de validesa. El preu variarà en funció de les zones de pas del servei de Rodalies i del servei dels quilòmetres als desplaçaments de Regionals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.