Restauradors i veïns de plaça Barcelona, amb esperances que l'espai es revitalitzi


  • Comparteix:

Satisfacció relativa de restauradors, comerciants i veïns de la plaça de Barcelona en el primer mes des de la finalització de les obres de remodelació, tot i que esperen que hi hagi més moviment després d'estiu. Segons els comerciants i restauradors de la zona consultats per Cugat.cat, la franja de nit és la que recull una major afluència de gent, tot i que s'espera que després d'estiu l'espai pugui tenir major dinamisme i la gent ho reconegui com a nova centralitat. Així mateix, els veïns preguntats per Cugat.cat han manifestat la seva satisfacció amb la nova fesomia i el nou ambient de la plaça.

Un mes després de la finalització de les obres de la plaça de Barcelona, comerciants, restauradors i veïns consideren positiva la nova fesomia de la plaça que ha servit, a més, per renovar també la xarxa de clavegueram i d'enllumenat, i soterrar els cables de les línies telefòniques.

Tot i que alguns restauradors i comerciants preguntats per Cugat.cat consideren que l'ambient no ha variat encara en la franja del migdia, a la nit és quan es comença a notar més l'afluència de gent. No obstant això, esperen que quan la gent torni de vacances i comencin a conèixer més el nou estat de la plaça, aquesta s'ompli i es revitalitzi encara més. Ho explica la propietaria del bar Segafredo, Maria Carme Ràfols, la del Taller de l'Orfebre, Àngels Joseph, i el terapeuta del centre de medicina natural Ayur Raül Moreno.

Comerciants

A la nit hi ha més ambient, però no allò que s'esperava. / Faltaria fer alguna activitat més perquè la gent passi. / No he notat cap augment de gent. M'he donat fins octubre o novembre per veure si això canvia.


La plaça incorpora, actualment, alguns establiments de recent obertura com la fleca Pa de Sucre i els restaurants Va de Bacus, entre d'altres.

En el procés de remodelació de la plaça hi han participat els veïns de la zona, per tal que la modificació no desvirtués l'esperit de l'espai. De fet, els santcugatencs preguntats per Cugat.cat consideren que el nou estat de la plaça és molt favorable.

Veïnes

Per mi està molt millor que abans. / Té una vida impressionant. Entre el que ens han posat i el que queda per posar: súper.


L'actual estat de la plaça té un nivell únic per donar un aspecte de més amplitud i, a més, ja no hi circulen cotxes. D'altra banda, s'ha mantingut el centre de sauló i els arbres característics de l'entorn.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.