Cugat.cat produirà amb COM Ràdio el magazín de tardes de la nova temporada


  • Comparteix:

Marina Romero ha treballat en els últims anys en els Serveis Informatius de Cugat.cat

Marina Romero ha treballat en els últims anys en els Serveis Informatius de Cugat.cat

Cugat.cat i COM Ràdio produïran conjuntament un magazín de ràdio la temporada vinent. L'espai, que s'emetrà les tardes de dilluns a divendres conduït per la periodista santcugatenca Marina Romero, s'estrenarà el 3 de setembre i vol donar protagonisme a les emissores municipals del país, que hi aportaran continguts.

El programa, que s'emetrà de quatre a set de la tarda els dies laborables, pretén obrir una finestra a la realitat del territori. Per això, el magazín s'estructurarà a partir de continguts produïts conjuntament per les emissores municipals de la xarxa de COM Ràdio i realitzats i emesos cada dia des dels estudis de Cugat.cat.

El programa, presentat per Marina Romero i coordinat per l'exdirector de Lamalla, Dídac Boza, és una de les apostes de l'emissora de la Diputació de Barcelona en el seu retorn al municipalisme i al suport a la comunicació de proximitat.

L'equip del nou magazín es completa amb els periodistes de Cugat.cat Maria Cusó i el santcugatenc Axel Camarasa, el tècnic santcugatenc Raül Orgales i altres professionals de COM Ràdio. La presentadora Marina Romero ha descobert quina serà l'essència del programa.

Marina Romero

Aquest programa planteja un repte molt engrescador. Des de Cugat.cat serem el nucli d'una xarxa d'emissores locals de tot Catalunya.


El programa es podrà sentir a partir del 3 de setembre al 91.5 FM, a través de Cugat.cat, i també a altres emissores municipals del país, a excepció del 91.0 de Barcelona i de COM Girona, que emetran continguts propis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.