Sant Medir i Camí de la Creu, tallats al trànsit fins dimarts vinent


  • Comparteix:

Imatge de les obres, aquest dimarts

Imatge de les obres, aquest dimarts

Un tram del carrer de Sant Medir i un altre del Camí de la Creu estan tallats al trànsit des d'aquest dilluns i fins dimarts de la setmana vinent a causa d'unes obres en el clavegueram. Els treballs del Camí de la Creu també comportaran la desactivació de les parades de la línia 8 a la plaça de Sant Francesc i al carrer Abat Guillem d'Avinyó i es restringirà el pas de cotxes en aquesta mateixa via els dies 13 i 14. Aquestes són les úniques obres que es faran aquest agost, segons ha comunicat l'Ajuntament.

L'itinerari recomanat per l'Ajuntament per passar pel carrer Migdia consisteix en accedir al carrer Vallès des de la rambla del Celler i agafar el carrer Migdia. El recorregut segueix pel carrer de Balmes per desembocar finalment a la rambla del Celler.

En el cas del Camí de la Creu, els treballs es duen a terme per connectar la nova promoció de pisos de Promusa a la xarxa de clavegueram. El tram tallat és el comprès entre els carrers Santa Rosa i Abat Guillem d'Avinyó, i també obliga a tallar el trànsit d'aquesta última via dilluns i dimarts de la setmana vinent.

A més, les parades de bus de la línia 8 de la plaça de Sant Francesc i d'Abat Guillem d'Avinyó romandran fora de servei mentri durin aquestes obres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.