Dos mesos de campanya de prevenció d'incendis: Stop al foc!


Temes relacionats

L'Ajuntament demana extremar precaucions per minimitzar el risc d'incendi (16/jun/12)

La campanya contra el foc se centra enguany en la Floresta (14/jun/12)


  • Comparteix:

'Stop al foc' és el lema de la campanya d'enguany per prevenir incendis

'Stop al foc' és el lema de la campanya d'enguany per prevenir incendis

No fer cap tipus de foc a menys de 500 metres del bosc, no dur a terme barbacoes o evitar el llençament de burilles des del cotxe són alguns consells que el Cap de Bombers de Sant Cugat, Ramon Viladrich, recomana seguir durant el període de prevenció d'incendis que acabarà el 15 de setembre. Coincidint amb el segon mes de la campanya, Viladrich demana a la ciutadania que si veu foc han d'avisar immediatament al telèfon d'emergències 112.

El cap de Bombers Rubí - Sant Cugat, Ramon Viladric, ha declarat a Cugat.cat que des que va començar la campanya de prevenció d'incendis, el 15 de juny, no es pot fer cap tipus de foc a menys de 500 metres del bosc. A més, afegeix no es poden fer barbacoes ni es poden llençar petards al bosc.

Alhora, Viladrich ha posat especial atenció en el llençament de burilles enceses des de la finestra dels vehicles. El cap de Bombers Rubí - Sant Cugat ha declarat que la situació de sequera dels boscos i dels combustibles fan molt fàcil que amb només una burilla es pugui desenvolupar un gran incendi.

Ramon Viladrich

No es pot fer cap tipus de foc a menys de 500 metres de zona forestal. No es poden fer activitats que puguin desembocar en un incendi.


Per acabar, Viladrich ha demanat que qualsevol persona que vegi foc, avisi immediatament al telèfon d'emergències 112, que derivarà el requeriment de la persona als serveis corresponents. Alhora, Viladrich ha explicat que aquest telèfon també respon a urgències policials o sanitàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.