L'Autònoma tanca la majoria d'instal·lacions fins al 26 d'agost


Temes relacionats

La UAB permetrà pagar la matrícula en tres terminis per atenuar l'augment de taxes (10/ago/12)

Alumnes de l'ETSAV opten pel micromecenatge per la tisorada d'una beca ( 9/ago/12)

Ferran Sancho: 'Els alumnes es troben amb el problema que ningú no els escolta' ( 1/ago/12)


  • Comparteix:

La UAB rep 24 milions d'euros menys que l'any passat en els pressupostos / Font: Cisabroad.com

La UAB rep 24 milions d'euros menys que l'any passat en els pressupostos / Font: Cisabroad.com

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) tanca tots els edificis del campus fins l'últim diumenge d'agost com a mesura d'estalvi. Les úniques excepcions són el registre general, la unitat d'atenció a l'usuari, la biblioteca de Ciències Socials i el Servei d'Activitat Física (SAF) que romandran oberts. Les Escoles Universitàries Gimbernat, adscrites a la UAB i ubicades a Sant Cugat, mantenen tots els seus serveis tancats.

Per segon any consecutiu, la UAB ha tancat al mes d'agost tots els seus edificis per reduir despeses. Tot i aquesta premisa, el registre general, el SAF i la unitat d'atenció a l'usuari resten oberts. Amb relació a les biblioteques, totes estan tancades excepte la de Ciències Socials, que obrirà de nou del matí a nou del vespre.

En l'apartat de restauració, els bars i restaurants dels campus es troben sense servei així com també els autobusos interns de la UAB. Finalment, el Servei Assistencial de Salut es troba tancat però es pot accedir a l'atenció sanitària al Servei de Seguretat durant les 24 hores del dia.

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a Sant Cugat, no ofereix cap tipus de servei fins al tres de setembre.

D'altra banda, ESADE Creàpolis Sant Cugat i el Campus Sant Cugat de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ofereixen les seves prestacions amb normalitat durant aquest mes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.