L'audiència de Cugat.cat al juliol es manté amb més de 24.500 usuaris únics


Temes relacionats

Cugat.cat tanca el mes de maig com el 15è mitjà digital en català amb més visites (15/jun/12)

Cugat.cat es manté al juliol amb 21.000 usuaris segons l'OJD (13/ago/11)


  • Comparteix:

Enguany, Cugat.cat compleix 30 anys de comunicació pública a la ciutat

Enguany, Cugat.cat compleix 30 anys de comunicació pública a la ciutat

Cugat.cat, el portal multimèdia de notícies municipal, es manté al juliol en nombre d'usuaris únics respecte el mateix mes de l'any passat, segons dades de l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Més de 24.500 persones han visitat la pàgina web durant tot el mes, el que suposa un creixement en nombre d'usuaris únics del 15,6%. Malgrat això, l'arribada de les vacances s'ha traduït en una baixada de prop del 18% respecte el maig, quan Cugat.cat va ser el 15è portal de notícies en català amb més audiència.

El diari digital de Cugat.cat ha mantingut la seva audiència del mes de juliol respecte al mateix mes de l'any passat, amb 24.561 usuaris únics, un 15,6% més que al 2011. Uns resultats que, d'altra banda, s'han vist afectats -com cada any- per l'inici de l'època de vacances marcant una baixada d'usuaris del 18% respecte al maig, quan Cugat.cat va ser el 15è portal de notícies en català amb més audiència.

No obstant això, enguany el diari digital ha encaixat millor la baixada estiuenca d'audiència. L'any passat aquesta reducció va ser del 32% i, aquest 2012, ha estat del 18%.

Amb relació al nombre de visites Cugat.cat també ha viscut un creixement amb més de 47.800 visites, un 17% més que al juliol de 2011.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.