Mira-sol Centre obrirà a poc a poc les instal·lacions al llarg de la tardor


Temes relacionats

El centre comercial de Mira-sol obrirà les portes al setembre (13/jun/12)


  • Comparteix:

De moment s'han adjudicat la meitat dels establiments comercials

De moment s'han adjudicat la meitat dels establiments comercials

L'entrada en funcionament el 27 de setembre del supermercat Mercadona donarà el tret de sortida a l'obertura esglaonada, durant la tardor, del complex Mira-sol Centre, que inclou un mercat i establiments comercials. El regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat a Cugat.cat que ja s'han adjudicat el 40% de les parades del mercat, on ara s'enllesteixen les obres d'espais comuns. La regidoria confia que al Nadal el mercat municipal funcioni al 100%.

El supermercat Mercadona, el tercer que s'obre a la ciutat, entrarà en funcionament el 27 de setembre amb uns cinquanta llocs de treball. Un bona notícia per l'àrea de Comerç de l'Ajuntament ja que ho interpreta com un ham que captarà més activitat comercial al complex Mira-sol Centre. El centre comercial té adjudicats la meitat dels 40 establiments comercials, un d'ells el gimnàs Anytime Fitness, que entrarà en funcionament a finals d'aquest mes.

A la tardor, però, serà quan comenci a obrir les portes el mercat municipal. El regidor de Comerç, Josep Romero, ha avançat a Cugat.cat que actualment s'han adjudicat el 40% de les parades i que aquestes es posaran en funcionament al llarg de la tardor amb previsió que al Nadal l'espai funcioni al 100%.

Una de les parades que s'establirà al mercat serà la de Mas Gourmets, cadena de xarcuteries de gamma alta amb 13 botigues a Barcelona i dues a Madrid. L'aterratge d'aquesta empresa obeeix, segons Romero, a la voluntat de l'Ajuntament d'obrir el mercat a empreses de fora de Sant Cugat, després d'intentar que el màxim nombre d'empreses locals s'estableixin a l'espai.

El mercat i el supermercat es troben situats a la planta zero, sota la que acull la biblioteca Marta Pessarodona, a la qual s'accedeix per les rampes mecanitzades i l'ascensor que connectarà amb la zona d'aparcament. El supermercat està situat al fons del mercat municipal que comptarà amb dos passadissos que travessen la zona on s'hi instal·laran 19 parades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.