Els Mossos emplacen la ciutadania a oficialitzar la denúncia en cas de robatori


Temes relacionats

Pep Molist: 'Necessitem més policia al barri de Volpelleres' ( 8/ago/12)

Els veïns de Volpelleres volen més policia per combatre els robatoris ( 7/ago/12)


  • Comparteix:

Els Mossos estan treballant en la investigació d'un sol cas. / Font: Actualidadorange.es

Els Mossos estan treballant en la investigació d'un sol cas. / Font: Actualidadorange.es

Els Mossos d'Esquadra recorden a la ciutadania la importància de denunciar els casos de robatori per la via oficial, ja sigui a través dels mateixos Mossos, Policia Local o al jutjat. La policia nacional catalana llança aquest missatge després que l'Associació de Veïns de Volpelleres hagi alertat de sis casos de robatori en l'últim mes i mig quan als Mossos només els consta una única denúncia. Segons han explicat els Mossos a Cugat.cat, la investigació sobre aquest cas continua oberta.

La policia nacional catalana investiga, actualment, un sol cas de robatori que hagi tingut lloc a Volpelleres i del qual no ha pogut donar detalls. No obstant això, i davant l'alerta de l'associació veïnal del barri davant la consecució d'un total de sis robatoris, Mossos d'Esquadra ha animat els veïns a través de Cugat.cat a oficialitzar les seves denúncies a través del mateix cos policial, Policia Local o al jutjat.

A més, Mossos ha subratllat la importància que la ciutadania segueixi els consells seguretat per evitar robatoris durant les vacances. La policia nacional catalana indica que és d'especial importància no facilitar l'accés a casa a desconeguts i encarregar a un conegut la recollida de la correspondència. Mossos també remarca que no es deixin senyals visibles que indiquin que no hi som a casa i que, en cas de sentir un soroll a casa o veure-hi persones sospitoses al voltant, es posin en contacte amb la policia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.