Canvis en el servei de FGC entre el 24 i 26 d'agost per tasques de millora


  • Comparteix:

El metro del Vallès patirà canvis el cap de setmana vinent

El metro del Vallès patirà canvis el cap de setmana vinent

El servei de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es veurà alterat entre aquest divendres i diumenge a causa d'unes obres de millora en diferents punts de la zona urbana. Trens llançadora uniran les estacions de Plaça Catalunya i Provença, plaça de Molina i Avinguda de Tibidabo, Sarrià i Reina Elisenda, i un autobús substitutori farà les parades intermèdies entre Provença i Sarrià. D'altra banda, l'accés a l'estació de Gràcia es veurà modificat a partir d'aquest dilluns i fins a la finalització de les obres al vestíbul, previstes per al segon semestre de 2013.

El servei de trens de FGC es modificarà entre aquest divendres, dissabte i diumenge per renovar dues diagonals que permeten el canvi de via a les estacions de Gràcia i de La Bonanova, el formigonat de l’andana de la via 2 de l’estació de Muntaner i el formigonat del desviament número 5 d’accés a la nova via 3 de l’estació de Gràcia, sentit Avinguda Tibidabo.

D’aquesta manera, el servei de trens entre aquest divendres i diumenge quedarà de la següent manera:

-Entre l’estació de Provença i Sarrià hi haurà un servei d’autobús substitutori alternatiu que realitzarà les mateixes parades que el tren, és a dir, Provença, Gràcia, Sant Gervasi, Muntaner, La Bonanova, Les Tres Torres i Sarrià.

-Trens llançadora cada 10 minuts uniran les estacions de Plaça Catalunya i Provença.

-A partir de l’estació de Sarrià i fins a Sabadell o Terrassa, el servei funcionarà amb tota normalitat, amb les circulacions amb els seus horaris habituals.

-La línia L7 (Av. Tibidabo), disposarà de trens llançadora que uniran les estacions de Plaça Molina i Avinguda Tibidabo.

-La línia L6 (Reina Elisenda), disposarà de trens llançadora que uniran les estacions de Sarrià i Reina Elisenda.

D'altra banda, com a conseqüència dels treballs de construcció del nou vestíbul de l’estació de Gràcia, l’accés a aquesta estació es veurà lleugerament modificat a partir d'aquest dilluns i fins a la finalització de les obres, prevista per al segon trimestre de 2013. Així, per agafar els trens en sentit Plaça Catalunya s’accedirà a l’estació per l’entrada situada al carrer de Marià Cubí. En canvi, per viatjar en sentit Vallès s’haurà d’accedir pel nou accés provisional que s’obrirà a la plaça de Gal·la Placídia, a la cruïlla de Via Augusta amb Travessera de Gràcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.