Detingudes a Sant Cugat cinc persones que viatjaven en un cotxe robat


  • Comparteix:

La detenció s'ha fet a Sant Cugat

La detenció s'ha fet a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones, veïnes de Cornellà, la matinada d'aquest diumenge per donar-se a la fuga després de circular amb un turisme robat per la C-16, a Sant Cugat. El grup ha evitat un control d'alcoholèmia i ha estimbat el cotxe en què viatjava contra els vehicles policials al camí de Can de Can Ganxet, on ha estat detingut després d'intentar fugir a peu.

La policia nacional catalana feia aturar el cotxe a la una de la matinada d'aquest diumenge, a la C-16, per fer un control d'alcoholèmia, quan el vehicle ha desobeït l'ordre i ha augmentat la velocitat. Segons Mossos, un dels agents ha estat a punt de ser atropellat quan els fugitius han intentat xocar contra les patrulles policials.

Al camí de Can Ganxet, a la sortida 10, el turisme ha topat contra els cotxes dels Mossos i s'ha sortit de la via, moment en què els ocupants han fugit a peu sortint pel maleter del vehicle. Mossos els ha detingut, finalment, i han comprovat que el grup viatjava en un cotxe robat amb matrícula falsa.

Els detinguts són quatre homes i una dona, veïns de Cornellà, de nacionalitats espanyola, peruana i cubana, i amb edats compreses entre els 21 i el 32 anys. A més de robatori, als detinguts se'ls imputa un delicte de resistència, desobediència i atemptat contra els agents de l'autoritat, i un altre de conducció temerària i conducció sense llicència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.