Els Mossos detenen un jove i dos menors per robatori amb violència

Els Mossos van fer la primera detenció moments després dels fets

Societat

Publicat el 20/ago/12 per Sílvia González

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres joves santcugatencs, dos d'ells menors, per agredir i robar un altre jove, veí de la ciutat, la matinada del 12 d'agost a la sortida d'un bar musical de l'avinguda de Catalunya. Moments després dels fets, els Mossos van efectuar la primera detenció, la d'un jove de 21 anys que ha ingressat a presó acusat de robatori amb violència i intimidació. Aquest detingut acumula 16 antecedents per delictes similars. En el cas dels menors d'edat, detinguts dies després, un ha quedat en llibertat i l'altre ha entrat en un reformatori en règim tancat.

Els fets es van produir la matinada del 12 d'agost quan tres santcugatencs, amb edats compreses entre els 17 i els 21 anys, van sostreure la cartera a la víctima a la sortida d'un bar musical de l'avinguda de Catalunya. En detectar que el jove, també santcugatenc, no portava diners, els agressors van robar-li el mòbil i van colpejar-lo, segons informa Mossos d'Esquadra.

La primera de les detencions es va produir una estona després dels fets, entre els carrers de Mercè Rodoreda i Esperanto. Mossos va detenir un jove, de 21 anys, amb 16 antecedents que va ingressar a presó acusat d'intimidació i robatori amb violència.

La detenció dels altres dos joves, menors d'edat, va efectuar-se dies després. Fiscalia de Menors ha deixat sense efecte la detenció d'un d'ells, que ha quedat en llibertat; mentre que l'altre noi ha ingressat en un centre de menors en règim tancat.