Sant Cugat per la Independència ja escalfa els motors per a la manifestació


Temes relacionats

Manifestació de l'11-S: les formacions polítiques santcugatenques opinen (24/ago/12)

Sant Cugat 'Dóna la cara per la independència' (17/ago/12)

L'ANC vol que CDC s'afegeixi a la manifestació independentista de l'11-S (14/ago/12)

La Marxa cap a la Independència arriba a Sant Cugat ( 6/jul/12)

Sant Cugat s'implica en l'Assemblea Nacional Catalana ( 7/mar/12)

Sant Cugat s'adhereix a l'Associació de Municipis per la Independència (20/des/11)


  • Comparteix:

L'ANC preveu que la convocatòria tindrà un gran seguiment

L'ANC preveu que la convocatòria tindrà un gran seguiment

Una rua, parades informatives i una nova convocatòria del 'Dóna la cara per la independència' són algunes de les activitats que Sant Cugat per la Independència està preparant pel setembre per incentivar la participació a la manifestació de l'11-S que convoca l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). Sant Cugat per la Independència, adscrita a l'ANC, ultima per al dia 8 una rua per animar els santcugatencs a assistir a la marxa i, de cara a l'Onze de Setembre, organitza la sortida d'un autocar des del carrer Lluís Companys per anar a Barcelona. L'entitat preveu que la manifestació tindrà una bona resposta per part dels santcugatencs.

Sant Cugat per la Independència ja ha posat fil a l'agulla als preparatius per organitzar la resposta local a la manifestació 'Catalunya, nou estat d'Europa'. El 8 de setembre, l'entitat farà una rua pel municipi per emplaçar els santcugatencs a assistir a la marxa.

Aquesta, però, no serà l'única iniciativa que prepara l'entitat independentista. El seu responsable de comunicació, Joan Contijoch, ha avançat a Cugat.cat que, a banda de parades informatives, la ciutat pot acollir una nova edició del 'Dóna la cara per la independència'. Una campanya que ja compta amb l'adhesió de prop de 400 santcugatencs.

L'Ajuntament de Sant Cugat és un dels 510 consistoris que s'han adherit a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI). Un compromís important segons Contijoch que, sumat al resultat local de la consulta del 13-D, situa el municipi en un lloc important el dia després de la manifestació.

Joan Contijoch

Sant Cugat comporta un nombre important de població i amb la importància de les consultes aquí, és una ciutat a tenir en compte en funció del que passi.


De cara a l'Onze de Setembre, l'entitat organitza la sortida cap a Barcelona amb, de moment, un autocar que sortirà de la cruïlla dels carrers Lluís Companys amb Martorell. Per un preu de cinc euros, els santcugatencs podran anar i tornar a la Ciutat Comtal.

La manifestació 'Catalunya, nou estat d'Europa' s'articularà en quatre columnes. En el cas dels manifestants del Vallès Occidental, la columna assignada serà la que baixi pel passeig de Gràcia. Les columnes desembocaran a plaça Catalunya, per després marxar plegades cap al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.