La universitat Paul McCartney contacta amb Sant Cugat per ubicar el seu projecte


  • Comparteix:

McCartney ,una de les ànimes dels Beatles

McCartney ,una de les ànimes dels Beatles

El Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA) s'ha interessat per ciutats com Sant Cugat i Sitges per exportar el seu projecte d'escola universitària a Catalunya. Fonts de l'Ajuntament han confirmat a Cugat.cat que LIPA ha contactat amb el consistori per estudiar les possibilitats i la viabilitat d'aquesta iniciativa al nostre municipi.

La universitat de Paul McCartney ha contactat amb el consistori per abordar la possibilitat que Sant Cugat pugui ser, en el futur, la seu del Barcelona Institute for Performing Arts (BIPA). Fonts del consistori han explicat a Cugat.cat que LIPA ha encetat converses amb l'Ajuntament per conèixer les possibilitats que ofereix el nostre municipi i la viabilitat que el projecte podria tenir a Sant Cugat. Un contacte que l'escola universitària britànica hauria efectuat després de la proposta de l'entitat sitgetana Grup Montcau.

No obstant això, aquestes no són les úniques converses que ha encetat el LIPA. La universitat també ha contactat amb Sitges a través de l'exdirector d'educació secundària del LIPA, Giles Auckland-Lewis. És dóna el cas que Auckland-Lewis i el seu exsoci en el projecte, Grup Montcau, ja van intentar impulsar en el passat la iniciativa al municipi del Garraf. Ara, les dues parts proven sort per separat amb, de moment, dues ciutats: Sant Cugat i Sitges.

El Liverpool Institute for Performing Arts, fundada per Paul McCartney i Mark Featherstone-Witty, va obrir les seves portes el 1996 per forjar un nou enfocament per a la realització de les arts. El LIPA és una part reconeguda de la disposició del Regne Unit de l'educació superior per a les arts escèniques i ofereix cursos de llicenciatura en actuació, teatre, dansa, música, disseny d'arts escèniques, entre d'altres disciplines.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.