Fins al 10 de setembre, FGC oferirà horaris de període no lectiu


  • Comparteix:

Els trens en direcció Barcelona passaran per Sant Cugat amb una freqüència d'entre set i 10 minuts

Els trens en direcció Barcelona passaran per Sant Cugat amb una freqüència d'entre set i 10 minuts

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) deixen enrere a partir d'aquest dilluns l'horari d'agost. Des d'aquest dilluns i durant una setmana s'aplicaran els horaris del període no lectiu que han estat vigents durant juliol i a partir del 12 de setembre es reprendrà la freqüència de trens habitual durant la resta de l'any.

Durant aquests dies de període no lectiu, els trens en direcció Barcelona passaran per Sant Cugat amb una freqüència d'entre set i 10 minuts aproximadament. En canvi, els trens amb destinació a Terrassa faran parada a la ciutat cada 10-12 minuts, i els que acaben a Sabadell s'aturaran a Sant Cugat amb una freqüència d'entre 12 i 15 minuts.

Els usuaris poden consultar tots els horaris d'aquests dies a les estacions d'FGC, trucant al telèfon 93.205.15.15 o consultant el web Fgc.cat.

D'altra banda, com a conseqüència dels treballs de construcció del nou vestíbul de l'estació de Gràcia, l'accés a aquesta estació es veurà lleugerament modificat fins a la finalització de les obres, prevista per al segon trimestre del 2013. Així, per agafar els trens en sentit Plaça de Catalunya s'accedirà a l'estació per l'entrada situada al carrer de Marià Cubí. En canvi, per viatjar en sentit Vallès s'haurà d'accedir pel nou accés provisional que s'obrirà a la plaça de Gal·la Placídia, a la cruïlla de Via Augusta amb Travessera de Gràcia de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.