La Xarxa enceta la temporada amb 'La tarda' des dels estudis de Cugat.cat


Temes relacionats

Cugat.cat produirà amb COM Ràdio el magazín de tardes de la nova temporada ( 6/ago/12)


  • Comparteix:

La santcugatenca Marina Romero presentarà aquest nou espai

La santcugatenca Marina Romero presentarà aquest nou espai

Aquest dilluns s'estrena el primer programa de la temporada a les instal·lacions de Cugat.cat, 'La tarda', un magazín divulgatiu presentat i editat per la santcugatenca Marina Romero i dirigit per Dídac Boza, que comptarà amb la participació de més d'una vintena d'emissores locals d'arreu del país. La Xarxa, prèviament COMRàdio, és la responsable d'aquest projecte que s'emetrà al conjunt de cadenes locals de Catalunya excepte les de Barcelona i Girona on hi haurà desconnexions pròpies. El programa es podrà sintonitzar a la nostra ciutat a través de la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) de quatre a set de la tarda, de dilluns a divendres.

El magazín 'La tarda' estarà conduït per la santcugatenca Marina Romero i compta amb la participació dels periodistes de Cugat.cat Axel Camarasa i Maria Cusó. El programa s'estructurarà a partir de continguts produïts conjuntament per les emissores municipals de La Xarxa i realitzats i emesos cada dia des dels estudis de Cugat.cat.

La periodista Marina Romero ha explicat aquest innovador repte que implica la participació de més d'una vintena d'emissores locals de Catalunya.

Marina Romero

Comencem un nou repte amb molta il·lusió perquè és un projecte nou que encara no s'ha fet mai. Us convido a participar-hi i fer-vos vostra aquesta 'tarda'.


El nou magazín tindrà diferents seccions entre les quals destaca 'La plaça de la vila', un espai de tertúlia, i 'El municipi del dia' on es parlarà amb els alcaldes de diferents poblacions per parlar de la situació dels seus municipis.

El director de 'La tarda', Dídac Boza, ha subratllat la importància que tindran totes les emissores participants en aquest programa.

Dídac Boza

El que volem fer és un programa per compartir, fet des de moltes emissores. El contingut vindrà de totes les emissores que s'impliquen en aquest projecte.


El programa es podrà sentir a partir d'aquest dilluns al 91.5 FM, a través de Cugat.cat, i també a altres emissores municipals del país, a excepció del 91.0 de Barcelona i de la delegació de Girona, que emetran continguts propis. A més, 'La tarda' comptarà amb presència a les xarxes socials Facebook i Twitter (@la_tarda) on s'anirà complementant la informació emesa durant el magazín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.