Els veïns de Mira-sol ja poden arribar al 3r CAP amb transport públic


Temes relacionats

La L11 donarà servei als veïns de Mira-sol ( 3/set/12)

Veïns de Mira-sol demanen transport públic per arribar al nou CAP mentre no funcioni la L11 (17/mai/12)

Un nou autobús connectarà Mira-sol, el tercer CAP i l'institut Leonardo (15/mai/12)


  • Comparteix:

La nova línia d'autobús urbà L11 ja uneix Mira-sol amb el Centre d'Atenció Primària (CAP) Turó de Can Mates i també connecta amb l'institut Leonardo da Vinci. La línia té 22 parades amb origen i final de recorregut a la plaça Joan Borràs, a tocar de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) de Mira-sol. Amb aquesta posada en marxa es dóna resposta a la reivindicació dels veïns del districte de poder arribar al centre sanitari mitjançant transport públic.

Els veïns de Mira-sol reclamaven des de l'obertura del 3r CAP la creació d'una nova línia d'autobús urbà que connectés el barri amb l'equipament. Aquesta reivindicació s'ha fet realitat aquest dilluns amb l'arrencada de la L11, una línia que surt de la plaça de Joan Borràs de Mira-sol i passa per Can Cabassa i Can Gatxet. El servei que té una freqüència de pas de mitja hora també connectarà amb l'institut Leonardo da Vinci dos cops al dia coincidint amb l'entrada i la sortida dels alumnes del centre educatiu.

Aquest dilluns s'ha fet la volta inaugural del servei que ha comptat amb la presència dels responsables de l'àrea de Mobilitat i Territori de l'Ajuntament així com nombrosos veïns del districte. El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha explicat que un altre dels objectius que s'aconsegueix amb aquesta autobús és facilitar l'accés a la zona comercial de Mira-sol Centre.

Jordi Puigneró

També aconseguim més accessibilitat al centre comercial. Això facilita que veïns de Mira-sol i Valldorex puguin venir a comprar aquí.


Els veïns que han assistit a aquesta obertura s'han mostrat satisfets perquè les seves peticions han tingut resposta, segons el president de l'Associació de Veïns de Sant Joan de Mira-sol, Josep Maria Àngel.

Josep Maria Àngel

Eren dues necessitats evidents: connectar amb el CAP Can Mates i amb el Leonardo Da Vinci. Estem satisfets que ja sigui una realitat.


La nova línia connecta diversos equipaments a banda del CAP i l'institut ja que passa per l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC), l'escola Catalunya i l'Escola Oficial d'Idiomes. També ofereix la possibilitat de transbordament amb els FGC i altres línies de transport urbà.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És curiós que per al senyor Puigneró la principal justificació sigui comercial en lloc de dir que millora l'accés a un CAP i una escola. Això descriu perfectament quines són les prioritats d'aquest ajuntament.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 3/set/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.