Viatjar a Barcelona o Terrassa amb la T-10 ja costa 18,75 euros


Temes relacionats

L'estació de Renfe a Sant Cugat segueix sense vendre bitllets ( 4/ago/12)

L'estació de Renfe no compta amb personal ni màquines d'autovenda (27/jul/12)

Les tarifes dels FGC i dels peatges s'encareixen amb el nou any ( 1/gen/12)

La T-10 s'apuja un 12% i valdrà 18,40 euros (20/des/11)


  • Comparteix:

L'encariment dels bitllets es deu a la pujada de l'IVA

L'encariment dels bitllets es deu a la pujada de l'IVA

El títol T-10 de dues zones de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) costa, des d'aquest dissabte, 35 cèntims més a causa de la pujada de l'IVA del 8 al 10% en els bitllets de transport públic del sistema tarifari integrat, tal com va decretar el govern espanyol. El bitllet senzill, però, és l'únic títol que no canvia de preu i segueix costant 2,70 euros per a dues zones i dos euros per a una.

D'aquesta manera, la T-10 de dues zones -la més utilitzada pels santcugatencs que van a Barcelona o Terrassa- ja costa 18,75 euros i la d'una zona, que és 25 cèntims més cara, val 9,45 euros.

Segons ha informat l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), l'únic títol que no canvia de preu és el bitllet senzill que continua costant dos euros si és d'una zona i 2,70 si és de dues. L'ATM també ha comunicat que els usuaris que disposin de títols adquirits abans de l'1 de setembre podran seguir utilitzant-los fins al pròxim canvi de tarifes.

En relació al nou abonament trimestral per als trens de Rodalies, entre els quals hi ha la línia R8 que passa per Sant Cugat, i també per als trens regionals, el preu variarà en funció de les zones de pas del servei de Rodalies i del servei dels quilòmetres als desplaçaments de Rodalies.

Segons fonts de la companyia, encara no es dispensen bitllets ni s'ha restablert el servei de cafeteria i d'atenció a l'usuari a l'estació de Rodalies a Sant Cugat. Aquesta situació es deu a la fallida de l'empresa que gestionava tots aquests serveis i a la no adjudicació per part de Renfe d'una nova concessió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.