Els santcugatencs es volquen en la primera donació de sang després de l'estiu


Temes relacionats

El Banc de Sang convoca els santcugatencs avui a la Casa de Cultura ( 1/set/12)


  • Comparteix:

La donació de sang d'aquest dissabte

La donació de sang d'aquest dissabte

La campanya de donació de sang d'agost a Sant Cugat ha tancat amb 121 extraccions i nou oferiments. La bona afluència de donants en aquestes dates ha estat important perquè l'agost és el mes en què menys donacions es fan i les reserves baixen de forma acusada.

Després de l'agost, les reserves d'alguns grups sanguinis, com AB negatiu, B negatiu i A negatiu, estan en nivells força baixos. Per aquest motiu, el Banc de Sang i Teixits (BST) ha arrencat la campanya de setembre amb l'objectiu que els donants tornin a la rutina. En aquest sentit, el doctor del Banc de Sang Iván Cruz s'ha mostrat satisfet amb els resultats de la jornada, i ha destacat que Sant Cugat és una ciutat que respon a les demandes del Banc de Sang.

Ivan Cruz

Molt bona jornada de donació: La previsió era 28 i han vingut 32. No hem tingut cap problema. Es nota que la gent aquí respon a la convocatòria.


Aquests dies la majoria de donants són de tipus negatiu perquè el Banc de Sang ha engegat una campanya perquè acudeixin aquest tipus de donants, que són els que tenen les reserves més baixes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.