'La Tarda' omple les emissores de proximitat catalanes des de Cugat.cat


Temes relacionats

La Xarxa enceta la temporada amb 'La tarda' des dels estudis de Cugat.cat ( 3/set/12)

Dídac Boza: 'El contingut vindrà de les emissores que s'impliquen en el projecte' ( 3/set/12)

Cugat.cat produirà amb COM Ràdio el magazín de tardes de la nova temporada ( 6/ago/12)


  • Comparteix:

El magazín 'La Tarda' de La Xarxa, l'antiga COM Ràdio, ha començat a caminar des de les instal·lacions de Cugat.cat. Es tracta d'un magazín divulgatiu que s'emetrà de dilluns a divendres de quatre a set de la tarda al conjunt de cadenes locals de Catalunya excepte les de Barcelona i Girona on hi haurà desconnexions pròpies. Presentat per la santcugatenca Marina Romero, l'espai compta amb diferents seccions on es tracten temes d'actualitat i d'altres on es donen a conèixer grups de música, herois locals i diversos municipis catalans.

El nou magazín està conduït per la santcugatenca Marina Romero i s'estructura a partir de continguts produïts conjuntament per les emissores municipals de La Xarxa. Ho ha explicat Romero a Cugat.cat.

Marina Romero

Un dels objectius de 'La Tarda' és viure històries. Hi ha una part amb temes d'actualitat i una altra on coneixerem grups de música i herois locals.


'La Tarda', com subratlla el seu director, Dídac Boza, no està concebut per ser un programa emés en cadena, sinó que dóna molta importància a les diferents emissores d'informació de proximitat d'arreu del territori català que hi participaran.

Dídac Boza

Cada tarda compartir històries que ens expliquin des de diferents llocs i fer un programa local de moltes emissores alhora.


L'espai tindrà diferents seccions entre les quals destaca 'La plaça de la vila', un espai de tertúlia, i 'El municipi del dia' on es parlarà amb els alcaldes de diferents poblacions per parlar de la situació dels seus municipis. El santcugatenc Axel Camarasa i Maria Cusó, periodistes de Cugat.cat, són dos dels redactors que elaboraran els continguts del programa, conjuntament amb altres membres de l'equip que es coordinaran des de les seves respectives emissores locals.

Axel Camarasa i Maria Cusó

Ajudarem la Marina i a la resta de l'equip a crear continguts al programa. / Tindrem seccions de música, llibres, herios locals i valors actius.


El programa, que té al santcugatenc Raül Orgales a la part tècnica, es pot sintonitzar a Sant Cugat a través de la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM), i també a altres emissores municipals del país, i compta amb presència a les xarxes socials Facebook i Twitter (@la_tarda) on s'anirà complementant la informació emesa durant el magazín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.