L'Ateneu arrenca ampliant l'oferta de cursos i les col·laboracions


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació del programa

Roda de premsa de presentació del programa

L'Ateneu ofereix per al primer trimestre d'aquest curs 161 propostes, el que suposa un total de 1.744 places disponibles i un ampli ventall d'activitats. Enguany, l'entitat aprofundeix la seva línia de col·laboració amb empreses i entitats de la ciutat que permetran oferir més propostes. El termini d'inscripcions ja està obert per als usuaris antics i els nous es podran apuntar a partir de dimecres de la setmana vinent.

Cursos dedicats a les Flors de Bach, nous tallers de pintura, ampliació de l'oferta de formació en idiomes i més activitats pensades per a tota la família són algunes de les incorporacions d'aquest curs a la programació de l'Ateneu. En total, l'equipament oferirà fins a 161 propostes repartides entre cursos, tallers i sortides en l'àmbit formatiu, de lleure, de benestar, de dansa i de coneixements.

El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, s'ha mostrat esperançat a repetir l'acceptació del curs anterior, quan 2.800 persones van participar en alguna de les activitats programades. Ramon, que ha presentat la nova programació aquest dimarts en roda de premsa, espera que la nova graella trobi la resposta dels santcugatencs.

Toni Ramon

Encetem el curs amb l'ànim de superar l'èxit de l'any passat. Esperem que els santcugatencs trobin el que busquen i ens donin el seu reconeixement.


L'entitat continua amb la seva voluntat d'establir lligams amb empreses i associacions de la ciutat. Això es tradueix enguany amb l'inici de la col·laboració amb el grup Infusió Teatre que permetrà fer una sortida al Teatre Nacional de Catalunya (TNC) per assistir a un muntatge que després es comentarà amb la participació d'un professional del sector. L'estudi de disseny Kunste també s'afegeix a aquestes sinergies fent possible un curs introductori al disseny gràfic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.