Les xifres fluixes de les rebaixes cedeixen el pas a la pujada de l'IVA


Temes relacionats

Últims dies de rebaixes d'estiu amb descomptes del 75% (24/ago/12)

Rebaixes del 75% per rematar l'èxit de vendes d'aquest estiu (17/ago/12)

Comencen les rebaixes d'estiu amb descomptes de fins el 50% ( 2/jul/12)


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç calcula una reducció entre el 10 al 15%

Sant Cugat Comerç calcula una reducció entre el 10 al 15%

Les rebaixes d'estiu s'acomiaden de Sant Cugat amb sensacions contradictòries entre els col·lectius de comerciants de la ciutat. D'una banda, Sant Cugat Comerç considera que les xifres són pitjors del que s'esperaven però, de l'altra, l'Associació de Comerciants Centre-Vila considera que les vendes han mantingut nivells dignes tenint en compte el context econòmic actual. La pujada de l'IVA, que ha arribat després de les rebaixes, ha estat un altre dels elements clau perquè els comerços de proximitat vegin disminuir les seves vendes.

En una entrevista a Cugat.cat la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, assegura que les rebaixes d'aquesta temporada estival, que van acabar divendres passat, han reduït les vendes entre un 10 i un 15%. Segons Pérez, això és a causa que la gent és més conservadora i prefereix no fer despeses si no són imprescindibles.

Maite Pérez

La gent està espantada i procura gastar el necessari. La gent està a l'expectativa també per al pujada de l'IVA.


De la seva banda, la presidenta de l'Associació de Comerciants Centre-Vila, Ester Gorchs, ha assegurat que els santcugatencs han racionalitzat les seves compres i han esperat a rebaixes per a fer-ne algunes i, per això, s'ha aconseguit mantenir un nivell digne de vendes.

La pujada de l'IVA, que ha arribat just després del final de les rebaixes, ha afectat també els comerciants. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, també ha destacat aquest ha estat un altre dels motius pels quals molts santcugatencs han preferit no fer despeses, ja que 'estan a l'expectativa'. Tot i que és conscient que aquesta mesura afectarà el comerç de proximitat, Pérez considera que els comerciants han d'afrontar aquesta nova etapa amb optimisme i esperit positiu.

En aquest sentit s'ha manifestat la presidenta de l'Associació de Comerciants Centre-Vila, Ester Gorchs, considera una mesura injusta la pujada de l'IVA i més quan es tracta de productes de consum bàsic.

Ester Gorchs

És ploure sobre innundat. Són tants problemes que et sents com esclafat.


Segons paraules textuals de Gorchs, aquest tipus de mesures fan que els comerciants se sentin 'esclafats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.