Cugat.cat ofereix una programació especial de l'Onze de Setembre


  • Comparteix:

Tota la informació de la Diada Nacional, a la web de Cugat.cat

Tota la informació de la Diada Nacional, a la web de Cugat.cat

Cugat.cat ofereix una cobertura especial de la commemoració de l'Onze de Setembre a Sant Cugat i de la representació local a la manifestació independentista a Barcelona. El grup de comunicació multimèdia aproparà l'última hora i tots els punts de vista de la Diada Nacional des del diari electrònic, l'emissora de ràdio (91.5 FM) i la televisió 'on line' Cugat tv.

Minut a minut per Internet i la ràdio, Cugat.cat farà un seguiment especial dels actes de l'Onze de Setembre a Sant Cugat. A la web, s'hi podran trobar totes les notícies de la commemoració i els posicionaments de les entitats de la societat civil i els representants polítics. Des del 91.5 FM, hi haurà butlletins en directe amb connexions als principals focus informatius del municipi i també hi haurà una selecció especial de música en català.

Cugat tv oferirà un vídeo-resum dels principals moments de la commemoració amb especial atenció a l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, la hissada de la senyera a la plaça de la Vila, el discurs institucional de l'alcaldessa i les opinions de partits i associacions. Un altre vídeo recollirà la presència santcugatenca a la manifestació independentista a Barcelona.

La reflexió amb els representants dels partits tindrà lloc aquest dimecres a la tertúlia 'El Gall del Monestir' que analitzarà la Diada Nacional i la manifestació de Barcelona. El programa començarà a un quart i cinc de deu del matí, al 91.5 FM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.