Els estudiants de l'ETSAV ultimen aquests dies el projecte a Madrid


Temes relacionats

Alumnes de l'ETSAV opten pel micromecenatge per la tisorada d'una beca ( 9/ago/12)

L'ETSAV presenta un nou habitatge sostenible per guanyar el concurs internacional Solar Decathlon (17/mai/12)

Estudiants de l'ETSAV projecten una casa de baix cost ( 7/feb/12)


  • Comparteix:

Els estudiants han de recaptat 10.500 euros per al projecte / Font: Sdeupc.com

Els estudiants han de recaptat 10.500 euros per al projecte / Font: Sdeupc.com

L'equip d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), ubicada a Sant Cugat, que participa al concurs internacional Solar Decathlon 2012 ultima, a Madrid, els detalls de la construcció d'(e)co, la casa hivernacle, sostenible i 'low cost'. El projecte ha aconseguit 10.500 euros de microaportacions individuals. L'exposició de projectes s'inaugurarà dijous de la setmana vinent i el concurs es desenvoluparà des de divendres que ve fins l'últim diumenge del mes.

El grup de la UPC és l'únic equip català i un dels 20 internacionals que participa al concurs Solar Decathlon 2012 . (e)co és una casa hivernacle 'low cost', autosuficient, basada en els principis de zero petjada ecològica i zero petjada econòmica. La casa funciona exclusivament amb energia solar i planteja un nou model d'habitatge i una nova manera d'habitar les cases.

El concurs Solar Decathlon Europe és una competició internacional en la qual universitats de tot el món han de dissenyar, construir i utilitzar cases energèticament autosuficients, connectades a la xarxa elèctrica, que prenen tota la seva energia del sol i estan equipades amb tecnologia que els permet fer un ús més eficient d'aquesta energia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.