La fesomia de l'avinguda de Volpelleres comença a canviar avui


Temes relacionats

Més d'un milió d'euros per a obres de millora a la ciutat (31/ago/12)

Els veïns de l'avinguda de Volpelleres reclamen una solució als problemes de mobilitat de la via (22/jun/10)


  • Comparteix:

Avinguda de Can Volpelleres / Font: Google Maps

Avinguda de Can Volpelleres / Font: Google Maps

Les obres d'ampliació de les voreres de l'avinguda de Can Volpelleres comencen aquest dimarts. Els treballs, que estaran enllestits el segon divendres d'octubre, tenen un cost de gairebé 35.000 euros i aniran a càrrec de l'empresa Eurocatalana Obres i Serveis.

Actualment l'avinguda de Volpelleres és de doble sentit de circulació per al trànsit. L'amplada del vial és variable segons les alineacions de les façanes de les parcel·les, creant punts negres d'accessibilitat allà on l'amplada és menor, cosa que fa que les voreres siguin pràcticament inexistents. És per això que s'actuarà en aquests punts negres ampliant les voreres i desplaçant les columnes d'enllumenat allà on sigui necessari.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que no es refarà tota la vorera de l'avinguda sinó només en aquells punts on hi ha problemes d'accessibilitat adequant-se així a la irregularitat de l'alineació dels habitatges i els trams on la vorera estigui molt malmesa.

Mercè Conesa

Es dóna més seguretat al pas dels vehicles i a l'autobús i és una millora a tota aquesta zona.


Una vegada feta l'obra, la via deixarà de ser de doble sentit i per tant s'haurà de reordenar el sentit de circulació de la zona cap al Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat. L'avinguda comptarà, a més, amb noves places d'aparcament en semibateria i en cordó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.