La videovigilància arriba a la plaça de l'estació de la Floresta


Temes relacionats

La uaSC veu 'ineficiència' i 'elitisme' en el projecte de videovigilància (30/ago/11)

CiU estudia col·locar càmeres de videovigilància a la Floresta (11/mai/11)

El PSC demana videovigilància a la zona de l'estació de la Floresta (16/set/10)

Jaume Clavell: 'Les càmeres per regular el trànsit a la Floresta són una inutilitat' (14/abr/10)

El projecte de videovigilància preveu instal·lar 13 càmeres a l'eix de vianants (19/feb/10)


  • Comparteix:

La càmera es posarà a l'entorn de l'estació de la Floresta / Font: Google

La càmera es posarà a l'entorn de l'estació de la Floresta / Font: Google

La plaça de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la Floresta disposarà al gener d'una càmera de videovigilància, segons ha avançat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró. D'aquesta manera es dóna compliment a una llarga reivindicació veïnal i s'instal·la per primera vegada aquest sistema de seguretat fora de l'eix comercial del centre. Puigneró no descarta implantar més càmeres a altres zones que estiguin fora del nucli urbà.

En declaracions a Cugat.cat, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, ha avançat que el sistema de videovigilància arribarà al gener a la Floresta. Actualment, s'estan fent treballs de prospecció del terrenys per determinar el lloc exacte de la plaça on s'ubicarà la nova càmera.

Tot i que es tracta d'una llarga reivindicació dels veïns i el consell de barri de la Floresta, Puigneró explica que la decisió també s'ha pres perquè l'entorn de l'estació és un 'punt negre d'incivisme'. D'altra banda, el titular de seguretat no descarta implantar càmeres a altres zones fora del nucli urbà.

Jordi Puigneró

És un punt negre d'incivisme. I una bona manera d'exportar aquesta experiència fora de l'eix comercial.


Un cop es decideixi la ubicació exacte de la càmera, l'Ajuntament sol·licitarà el permís al departament d'Interior, que és qui ha de donar el consentiment.

Sant Cugat compta des del gener amb 13 càmeres de videovigilància ubicades a l'eix comercial que va de la plaça de Lluís Millet fins a la plaça del Monestir. Sobre el funcionament i eficàcia d'aquest sistema, Jordi Puigneró ha fet una 'valoració satisfactòria' a l'espera de fer un balanç amb dades quan es compleixi el primer any d'aplicació del sistema de videovigilància.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.