La cursa Ruta Elèctrica 2012 fa parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

Edició anterior de la cursa / Font: Expoelectric-formulae.cat

Edició anterior de la cursa / Font: Expoelectric-formulae.cat

Els participants de La Ruta Elèctrica, una cursa de vehicles elèctrics, fan parada aquest divendres a la ciutat. Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins l'Expoelèctric Fórmula-e 2012, una fira encaminada a la promoció de l'estalvi energètic i la conducció eficient. Els vehicles s'aturaran a la ciutat al voltant de les tres de la tarda per fer un refrigeri al Teatre-Auditori i reemprendre la marxa a dos quarts de quatre.

La Ruta Elèctrica consta de quatre recorreguts que surten de diversos punts del territori català amb l'objectiu de confluir a Barcelona. L'itinerari que passarà per la ciutat sortirà de Terrassa a les dotze del migdia i després de passar per Sabadell, Barberà del Vallès i la Universitat Autònoma de BArcelona (UAB) arribarà a la ciutat.

L'Expoelèctric Fórmula-e 2012 és l'esdeveniment de vehicles elèctrics més important del sud d'Europa i té lloc a Barcelona des d'aquest divendres fins al de la setmana vinent. L'objectiu de la cita és apropar el vehicle elèctric a la ciutadania mitjançant diverses activitats.

Dos vehicles de la flota municipal se sumaran a la cursa i un d'ells estarà conduït pel regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomènech. Està previst que el tret de sortida de la marxa després de la parada santcugatenca el doni l'alcaldessa, Mercè Conesa. La cursa finalitzarà a l'Arc del Triomf de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.