La Policia Local deté un jove com a presumpte autor d'un robatori amb força


  • Comparteix:

Operació realitzada per la Policia Local

Operació realitzada per la Policia Local

La Policia Local ha detingut un jove com a presumpte autor d'un robatori amb força. La detenció es va produir dilluns al voltant de les deu de la nit, quan una patrulla de la Policia Local va localitzar un menor, de 17 anys, després que robés presumptament un ordinador portàtil en un establiment de l'avinguda de Cerdanyola.

La policia local va actuar arran de la denúncia telefònica feta pel propietari de l'establiment. El jove, que hauria actuat juntament amb un altre menor que també ha estat identificat, va poder ser localitzat gràcies a les descripcions facilitades pel denunciant i gràcies a les càmeres de videovigilància. El menor detingut per la policia, que ha passat a disposició judicial, actualment es troba en llibertat. La policia ha recuperat l'ordinador. En el dispositiu de recerca, la Policia Local va comptar amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.