El discurs del decreixement tanca amb èxit la festa de l'esquerra independentista


  • Comparteix:

A la xerrada hi ha assistit més d'un centenar de persones

A la xerrada hi ha assistit més d'un centenar de persones

Més d'un centenar de persones han assistit a la xerrada sobre decreixement que ha ofert l'escriptor i editor Carlos Taibo en l'acte de clausura de la 1a Festa de la Unitat Popular. Segons els organitzadors, l'èxit de la trobada resumeix la bona acollida de la proposta que l'esquerra independentista ha dut a terme amb aquestes jornades lúdiques i de debat, que han suposat un aparador del treball de base que fan a la ciutat i també un espai on plantejar alternatives.

Municipalisme, cooperativisme i decreixement. Aquestes han estat algunes de les temàtiques que s'han tractat durant els cinc dies que ha durat la 1a Festa de la Unitat Popular organitzada per la CUP, Endavant-Osan, Arran i la Guitza, que ha tancat la seva primera edició omplint la sala d'actes de la Casa de Cultura amb més d'un centenar de persones que han escoltat la xerrada de l'escriptor Carles Taibo.

El membre de la CUP Ignasi Bea s'ha mostrat satisfet de com ha anat aquesta primera edició de la festa i ha assegurat que a Sant Cugat també hi ha espai per a l'alternativa.

Ignasi Bea

Hi ha lloc per l'alternativa també a Sant Cugat. La gent ha respost i estem molt contents. El nostre objectiu era fer un aparador d'alló que fem i plantejar alternatives.


Les activitats tant lúdiques com de debat programades han servit d'aparador per a l'esquerra independentista de la ciutat, que ha mostrat el treball que realitza a la ciutat i ha ofert alhora alternatives sobre les quals fomentar el debat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.