Pim Pam Pum busca projectes solidaris


Temes relacionats

Pim Pam Pum celebra un Sant Jordi solidari en benefici d'Oncolliga (23/abr/12)

Sant Cugat acull un sopar-concert solidari per ajudar l'Índia ( 2/mar/12)


  • Comparteix:

Pim Pam Pum treballa a Sant Cugat des del 2009

Pim Pam Pum treballa a Sant Cugat des del 2009

L'entitat santcugatenca Pim Pam Pum busca projectes solidaris de diverses ONG per col·laborar aquest any. L'associació sense ànim de lucre organitzarà diverses activitats per recaptar diners i destinar-los a les cinc iniciatives escollides.

Oncolliga, Forkids i Abarta són entitats que ja han col·laborat amb Pim Pam Pum des del 2009 per recaptar fons per a la construcció d'una escola a l'Índia i donar microcrèdits a dones de l'Àfrica, entre d'altres. Els recursos els capten amb l'organització d'activitats per a la Castanyada, Sant Jordi, Reis i Festa Major. Per exemple, els beneficis de les vendes de roses o castanyes els destinen a un projecte solidari.

El director de Pim Pam Pum, Jordi Calm, ha explicat a Cugat.cat que enguany han creat una comissió de seguiment dels projectes. Calm posa com a requisit per presentar iniciatives solidàries que 'els diners arribin on han d'arribar' i que les ONG s'impliquin en les activitats que s'organitzin.

Jordi Calm

Volem que els diners arribin on han d'arribar i que les ONG s'impliquin en les activitats que organitzem.


Per fer arribar els projectes a Pim Pam Pum, les ONG s'han de posar en contacte amb l'associació a través del correu electrònic pimpampum2010@gmail.com.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.