Centenars de persones assisteixen a la festa d'inauguració de la pista de gel de Valldoreix


  • Comparteix:

L'Escola de Patinatge del FCB ha fet una exhibició de dansa sobre patins

L'Escola de Patinatge del FCB ha fet una exhibició de dansa sobre patins

Una exhibició a càrrec de l'Escola de Patinatge del Futbol Club Barcelona i un matí de patinatge gratuït han servit per inaugurar oficialment la pista de gel, que funciona des de la setmana passada a la pista verda de Valldoreix. Centenars de persones s'han tornat a apropar a aquesta instal·lació, després que el primer cap de setmana hi passessin 1.300 persones. L'EMD estudia la possibilitat de donar continuïtat a la proposta en propers Nadals.

Amb una festa oberta a tothom i una mostra de ballet sobre gel l'EMD ha volgut donar el tret de sortida oficial a aquesta instal·lació de gel que han habilitat amb motiu de les vacances de Nadal.
Després de l'èxit assolit el primer cap de setmana de funcionament, la presidenta de l'Entitat, Montse Turu, s'ha mostrat optimista de poder donar continuïtat a aquesta proposta de cara a propers anys.

Montse Turu

Socialment és renidble, i cal veure si ho serà econòmicament i la podem deixar com una activitat fixa per Nadal.


Turu ha destacat també el recolzament de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, així com el de diverses empreses que contribueixen a finançar la pista a través del patrocini. Amb això i el preu de les entrades, l'EMD espera haver d'assumir només el 35 per cent del cost total de la iniciativa, xifrat en 42.000 euros.

Per la seva banda, el director general de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, Arturo Noguer, ha celebrat una iniciativa com aquesta, que espera que contribueixi a donar cada cop més importància a aquest tipus d'esports.

Arturo Noguer

Em sembla fantàstic i espero que serveixi perquè els ajuntaments i les institucions es creguin que els esports d'hivern també tenen molta tirada.


Recordem que la pista de gel de Valldoreix funcionarà fins el 6 de gener, i que està oberta els festius d'onze del matí a tres de la tarda i de cinc a vuit del vespre, i els dies laborables a partir de les tardes, ja que als matins es destinarà a les escoles esportives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.