Infinits Somriures bufa espelmes amb la voluntat de crear sinergies locals


Temes relacionats

Infinits Somriures arriba a l'any amb la intenció de donar-se a conèixer (15/set/12)


  • Comparteix:

Els atletes paralímpics Pedro Cordero i Verònica Pàmies observen l'actuació castellera a l'acte

Els atletes paralímpics Pedro Cordero i Verònica Pàmies observen l'actuació castellera a l'acte

L'associació santcugatenca Infinits Somriures ha celebrat aquest dissabte el seu primer any de vida oferint servei a persones amb discapacitat a la nostra ciutat. L'agrupació ha bufat espelmes amb l'objectiu d'ampliar la seva oferta de lleure especialitzat en els discapacitats i la creació de sinergies amb altres entitats culturals locals. L'entitat ha reunit desenes de socis i amics en una festiva plaça del Rei que ha acollit la commemoració fins un quart d'onze de la nit.

La ciutat ha agraït d'aquesta manera el servei que l'associació ofereix a les persones amb discapacitat de la nostra ciutat i els seus familiars. Entre les activitats que promou l'entitat es troben l'organització de sortides de cap de setmana i el projecte de formació d'un grup de Boccia a càrrec dels atletes paralímpics Pedro Cordero i Verònica Pàmies.

Segons la seva presidenta, Clàudia Arús, la resposta dels santcugatencs a les seves iniciatives ha estat molt bona i l'interès per les seves propostes és cada vegada més creixent.

Clàudia Arús

La gent està molt interessada en el nostre projecte. S'hi han adherit molts usuaris en un any.


La joventut d'Infinits Somriures no els ha impedit tancar el seu primer any de vida amb uns objectius definits. La seva consolidació al poble i la creació de sinergies amb el teixit associatiu i cultural són les línies de futur que l'organització ja s'ha marcat.

Clàudia Arús

La idea és poder associar-nos amb altres entitats per tal d'oferir un ampli ventall d'activitats d'oci.


Entitats del panorama cultural santcugatenc com els Bastoners de Sant Cugat, els Gausacs i el Grup Mediterrània han volgut acompanyar l'associació en la celebració. L'acte ha inclòs, entre altres propostes, tallers i animació infantil i l'actuació del grup santcugatenc Esquerda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.