Els veïns de la plaça d'en Coll entreguen 200 propostes per acabar amb el trencament de lloses


  • Comparteix:

Els veïns de la Plaça d'en Coll han entregat prop de 200 propostes a l'Ajuntament demanant la reparació de les lloses trencades de la plaça, un problema que arrosseguen des de l'estiu. A més, els veïns consideren que la plaça hauria de ser totalmentde vianants i per això proposen un seguit de mesures al consistori, com, per exemple, canviar el recorregut habitual de l'autobús de línia fent-lo passar pel carrer Borrell.

Entre les propostes que han presentat els veïns de la Plaça d'en Coll a l'Ajuntament, destaca canviar la ruta de l'autobús de línia, iniciar la plaça per a vianants els caps de setmana i reordenar el trànsit de la zona per donar prioritat als vianants. Les peticions, però, inclouen altres demandes com la revisió del clavagueram de la plaça -que s'inunda quan plou- i ampliar les places d'aparcament del barri. Amb aquesta mesura, els veïns esperen rebre una resposta positiva del consistori que es materialitzi en accions immediates. El més urgent, segons diu la representant veïnal Asun Sánchez, és canviar la ruta de l'autobús.

Asun Sánchez

El pas de l'autobús ha malmès molt la plaça. Per això cal buscar un pas alternatiu.


Els veïns afectats creuen que l'equip de govern tindrà en compte les seves propostes perquè, diuen, no es limiten a queixar-se, sinó que s'organitzen i s'impliquen.

Asun Sánchez

Nosaltres volem participar, dir la nostra, que l'Ajuntament sàpiga què necessitem.


Recordem que la plaça d'en Coll es va inaugurar el passat mes de maig i el mes de juny van aparèixer les primeres lloses trencades. Durant el mes d'agost, la plaça es va tancar al trànsit per reparar-la, però el pas dels autobusos i d'altres vehicles ha provocat el seu deteriorament. El passat mes d'octubre, representants de l'entitat veïnal es van reunir amb l'alcalde i el tinent d'alcalde Joan Recasens per buscar solucions consensuades. Els veïns, però, asseguren que no s'ha fet efectiu cap dels acords a que van arribar, el principal, el canvi del recorregut del bus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.