TVE Catalunya aposta per la producció pròpia


  • Comparteix:

Instal·lacions de TVE Catalunya / Font: Elmundo.es

Instal·lacions de TVE Catalunya / Font: Elmundo.es

El centre de TVE Catalunya, ubicat a Sant Cugat, ha estrenat temporada aquest dilluns amb una aposta per la producció pròpia. La cadena manté la franja en català de dilluns a divendres de vuit a nou del vespre. Primer, amb l'edició vespre de 'L'Informatiu', i després, a dos quarts de nou, amb un programa de producció pròpia.

TVE manté les tres edicions de 'L'informatiu' realitzades pels Serveis Informatius de TVE Catalunya, al migdia, al vespre i el cap de setmana. A dos quarts de nou, després de 'L'Informatiu', i fins les nou de la nit arribarà un programa de producció pròpia.

Aquest dilluns han tornat els nous capítols de 'Cims'. El presentador, Rogeli Vázquez, entrevista diferents personatges mentre fan el cim d'una muntanya. 'Cims' permet descobrir paisatges i itineraris de la geografia catalana.

L'agenda cultural arriba aquest dimarts amb el programa 'Continuarà'. L'espai repassa les últimes novetats en cinema, teatre, música, literatura, art i disseny.

Els dimecres és el torn de 'Moments', presentat per Raül Díaz. El programa pretén descobrir fets, històries, moments i llocs de Catalunya a través de les imatges d'arxiu de TVE. Aquest dimecres, l'espai analitzarà l'evolució de les motos a Catalunya.

Els emprenedors tenen veu a 'Tinc una idea'. Cada dijous, un emprenedor explica el seu cas aprofundint tant en el món personal com en l'empresarial.

La periodista Cristina Puig presentarà, cada divendres, 'Gent de Paraules', un programa d'entrevistes que, amb un to intimista, parla amb diferents personatges destacats.

La principal novetat d'aquesta temporada és 'De Museus'. Els diumenges, l'espai mostrarà la diversitat de museus que hi ha a Catalunya.

TVE Catalunya manté 'El Debat de La 1', el programa de debat polític i d'actualitat, que passa de la nit dels dijous a la dels dimecres. Esteve Crespo substituirà Francesc Cruanyes com a director del programa, després de cinc anys al capdavant del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.