La Policia Local alerta d'una estafa en la publicitat de revistes policials falses


  • Comparteix:

L'estafa es fa amb la publicitat de falses revistes policials

L'estafa es fa amb la publicitat de falses revistes policials

La Policia Local alerta que han registrat un repunt d'una estafa en la publicitat de falses revistes especialitzades en temes policials. El cos recorda que fa molts anys que es duu a terme, però que ara s'ha modernitzat el sistema i que s'han denunciat diversos casos a tota la comarca.

Fa uns anys, els estafadors demanaven diners a establiments de diversos municipis per posar publicitat a revistes policials. En realitat les revistes no existien, i per tant, els anuncis mai no es publicaven. L'inspector en cap de la Policia Local de la ciutat, Josep Maria Escarré, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que el sistema ha canviat.

Ara, els estafadors imprimeixen pocs exemplars d'una revista falsa amb publicitat de diversos establiments publicada sense el seu consteniment. Els estafadors es dirigeixen a les botigues reclamant una compensació econòmica a canvi. Segons Escarré, arriben a amenaçar amb denunciar l'establiment en cas de negar-se a pagar.

Josep Maria Escarré

Els estafadors s'inventen que han parlat amb algú de l'establiment o que tenen alguna informació, amenaçant amb una denúncia.


Escarré ha anunciat que ja s'han trobat dos casos a Sant Cugat i que encara no hi ha cap detingut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.