Sant Cugat lidera l'augment poblacional de l'àrea metropolitana al 2011


  • Comparteix:

Sant Cugat és líder de l'àrea metropolitana

Sant Cugat és líder de l'àrea metropolitana

Sant Cugat és la ciutat de l'àrea metropolitana que ha rebut més habitants nous durant el 2011. Un informe de l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat) destaca el lideratge del nostre municipi amb 915 nous ciutadans, seguits dels 598 establerts a Terrassa i els 405 de Sabadell. El mateix estudi confirma el Vallès Occidental com la comarca que ha rebut més residents al 2011 amb 2.106.

Al grup de ciutats amb pèrdua poblacional, Barcelona se situa líder amb 3.366 residents menys, seguida de Badalona, que en perd 1.341 i l'Hospitalet de Llobregat, amb 1.267 baixes.

Segons l'estudi 'Moviments Migratoris a Catalunya 2011' publicat aquest dijous per l'Idescat, el Vallès Occidental és la comarca que va rebre més nous residents, amb 2.106, seguida del Vallès Oriental, amb 1.250, del Maresme, amb 1.092 i el Garraf amb 382.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.