StC i Centre-Vila acosten posicions per fer un 'Fora Estocs' conjunt


Temes relacionats

Els botiguers de Centre-Vila es queixen dels obstacles per ser al 'Fora Estocs' (14/set/12)


  • Comparteix:

StC plantejarà la qüestió a la seva junta

StC plantejarà la qüestió a la seva junta

La presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez, s'ha compromès a plantejar a la junta de la seva associació la possibilitat que el 'Fora Estocs' previst per l'últim dissabte de setembre es faci conjuntament amb Centre-Vila, tal com demana la seva presidenta Esther Gorchs. Així s'extreu de la reunió que han mantingut aquest dijous, on Pérez ha reconegut que és complicat que l'esdeveniment el facin plegats a causa del temps de maniobra. Segons Gorchs, aquest posicionament respon a una mesura de pressió de l'StC per defensar els seus interessos.

Després d'una reunió on les dues associacions de comerciants de Sant Cugat han acostat posicions i on també han fet un exercici de crítica i autocrítica, l'StC presentarà a la seva junta la possibilitat de fer el 'Fora Estocs' de l'últim dissabte de setembre de manera conjunta amb l'Associació Centre-Vila. No obstant això, la seva presidenta, Maite Pérez, ho veu complicat ja que la data és massa propera.

Maite Pérez

Tenim uns associats que són els que decideixen. Jo ho plantejaré a la junta, però a causa del poc temps que falta veig complicat que sortim tots plegats.


Segons la presidenta de l'Associació Centre-Vila, Esther Gorchs, la reunió ha servit per establir un diàleg i una aproximació, però considera que l'excusa del calendari és una manera de fer pressió per part de Pérez per defensar els interessos de la seva associació.

Esther Gorchs

Hem mirat de que ho reconsiderin pel bé del conjunt de comerciants i de la ciutat. Nosaltres sí que volem sortir amb ells. Ho fan com a mesura de pressió.


En cas que Centre-Vila finalment no s'adherís a la convocatòria de la fira 'Fora Estocs' de l'últim dissabte de setembre, ja tenen prevista una data alternativa el primer dissabte d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.