Estafa Banca diu que els bancs no són assessors, sinó venedors de diners


  • Comparteix:

L'acte ha comptat amb la presència del diputat de SI Alfons López Tena

L'acte ha comptat amb la presència del diputat de SI Alfons López Tena

La membre de la plataforma Estafa Banca, María Concepción Zatón, considera que els bancs són uns 'lladres amb corbata' i recomana que la gent no se'n fiï perquè, lluny de ser uns assessors, 'són venedors de diners capaços d'enganyar qui sigui'. Zatón s'ha mostrat així de contundent en el marc d'una xerrada organitzada per Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Cugat sobre les participacions preferents, on també ha participat el diputat de SI, Alfons López Tena. El diputat ha lamentat que el govern de la Generalitat no prengui mesures davant d'aquesta 'estafa'.

Més d'un milió de persones estafades a l'Estat espanyol i 30.000 milions d'euros que els bancs i les caixes no tornen als seus clients. Aquestes són algunes de les dades que s'han destacat a la xerrada 'L'estafa dels preferents', de la mà de dues afectades que pertanyen a la plataforma Estafa Banca. Una de les membres, María Concepción Zatón, ha recordat a tothom que no es fiïn de les entitats bancàries perquè són uns 'lladres amb corbata'.

María Concepción Zatón

Fins ara el banc era un assessor, però no et pots fiar de ningú. Els bancs no deixen de ser uns venedors de calers que enganyen qualsevol. Són uns lladres de corbata.


La xerrada ha estat precedida per un parlament del diputat de SI, Alfons López Tena, que ha lamentat que el govern no actuï davant d'aquesta estafa. A més, ha assenyalat directament La Caixa com una de les entitats bancàries que més va comercialitzar amb aquests productes tòxics, les participacions preferents, a la societat catalana.

Alfons López Tena

Aquesta estafa l'han fet les entitats financeres, molt singularment La Caixa. El govern de la Generalitat no està fent res.


La plataforma Estafa Banca ha ofert assessorament als ciutadans santcugatencs que estan afectats per les participacions preferents i ha posat a la seva disposició el correu electrònic estafabanca@gmail.com i el blog Estafabanca.blogspot.com perquè hi contactin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.