Rafael de Ribot: 'Cugat.cat és experiència, professionalitat i una aposta interessant'


Temes relacionats

'La Tarda' omple les emissores de proximitat catalanes des de Cugat.cat ( 4/set/12)

Rafael de Ribot: 'Hem de recuperar l'esperit de xarxa d'emissores municipals (25/jun/12)


  • Comparteix:

Rafael Ribot ha visitat aquest divendres els estudis de Cugat.cat

Rafael Ribot ha visitat aquest divendres els estudis de Cugat.cat

El director de La Xarxa, abans COMRàdio, Rafael de Ribot, defensa que en un món de globalització la societat ha redescobert la informació local com un patrimoni en proximitat. De Ribot reivindica la necessitat d'aquestes emissores per la seva funció de servei públic i una tasca de vertebració social. En aquest sentit, el periodista ha posat Cugat.cat, responsable de realitzar el programa 'La tarda', com a exemple d''experiència i professionalitat'.

Tal com va apuntar De Ribot fa uns mesos en els mateixos estudis de Cugat.cat, l'antiga COMRàdio ha construït un nou projecte comunicatiu establint sinergies entre les emissores locals per donar llum a La Xarxa. Un nou mitjà que va començar a caminar el 3 de setembre passat i en la qual va engrescar-se Cugat.cat, responsable de la realització del magazín diari 'La tarda'.

En una entrevista a Cugat.cat, De Ribot s'ha congratulat de la càlida acollida que ha tingut La Xarxa, sobretot per posar en valor la feina de les ràdios de proximitat. De Ribot considera que La Xarxa té el deure de 'trencar una llança' a favor de les emissores locals, imprescindibles, diu, com a servei públic.

Rafael de Ribot

La Xarxa vol demostrar que compleix una funció determinada en la comunicació pública.


En aquest sentit, De Ribot ha posat l'exemple de Cugat.cat, responsable de la realització de 'La tarda'. El periodista sosté que l'aposta per Cugat.cat significa posar en valor 'l'experiència, la professionalitat i la ubicació estratègica' del mitjà multimèdia.

Rafael de Ribot

Té experiència en ràdio des de fa molt de temps, demostra una professionalitat encomiable, estudis adequats i una situació geogràfica interessant.


Rafael de Ribot ha estat director del magazín 'La Caixa dels Trons' de la Federació de Ràdios Locals de Catalunya i director del diari digital 'El Singular Digital'. Llicenciat en Ciències de la Informació i Periodisme per la Universitat de Navarra, De Ribot ha treballat també a Rac1, Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya (TVC).

En els darrers anys, De Ribot ha combinat l'exercici del periodisme amb la docència a la Universitat Ramon Llull.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.