Talls de trànsit per la Mitja Marató


  • Comparteix:

La celebració de la Mitja Marató aquest diumenge suposarà talls de trànsit en els carrers per on es desenvolupa la cursa, entre les nou del matí i les dotze del migdia. Les afectacions de mobilitat implicaran que no es pugui aparcar ni tampoc entrar o sortir dels aparcaments privats de la zona afectada per la marató. El transport públic funcionarà, tot i que adaptant-se a l'evolució i el pas de la cursa. Les úniques línies que no es veuran afectades són la L-4 i L-5.

Les afectacions en el transport públic es notaran a les línies L-1, L-2, L-3 i L-8 que adaptaran el seu servei, entre les nou del matí i les dotze del migdia, al pas de la marató.

Amb relació a les línies interurbanes, la B-7, la B-8 i A-4, mantindran la parada a l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), tot i que hi haurà alteracions del servei en l'horari de pas i recorregut.

Policia Local, que senyalitzarà els carrers afectats, recomana aparcar fora de la zona per on passa la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.