El nou Mercadona, principal reclam per impulsar el complex Mira-sol Centre


Temes relacionats

El Mercadona del Mira-sol Centre obre les seves portes aquest dijous (27/set/12)

Mira-sol Centre obrirà a poc a poc les instal·lacions al llarg de la tardor ( 5/set/12)

Mas Gourmets obrirà un espai gastronòmic a Mira-sol centre (23/jul/12)

El centre comercial de Mira-sol obrirà les portes al setembre (13/jun/12)

El Mercadona de Mira-sol tindrà més de 2.000 metres quadrats de venda (30/abr/11)

Mercadona gestionarà el supermercat de Mira-sol Centre (19/abr/11)


  • Comparteix:

El complex Mira-sol Centre ja ha arribat al 47% d'ocupació amb la inauguració aquest dijous del nou supermercat Mercadona. La zona comercial del districte comptarà a partir de dilluns vinent amb un gimnàs obert 24 hores. Properament també obrirà les portes el mercat municipal que compta ja amb nou parades d'alimentació preparades per als usuaris.

El complex Mira-sol Centre comença a ser una realitat amb l'obertura a la ciutadania del nou supermercat Mercadona. L'establiment és el centre de la zona comercial, que té un mercat de 19 parades, de les quals nou ja estan ocupades per una peixateria, una carnisseria, dues xarcuteries, una polleria i un bar. Més enllà dels locals d'aliments, la zona disposa de dues plantes comercials més, amb 20 locals cadascuna. A la primera planta ja hi ha nou locals reservats i a la segona set, amb botigues d'animals, de menjar preparat, una farmàcia i una perruqueria, entre d'altres.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat durant la visita al centre comercial que l'ocupació total del complex és del 47%. Una xifra que ha destacat com a positiva tenint en compte el context econòmic actual. Conesa confia que properament es vagin ocupant els 24 locals que encara resten buits, i que el supermercat Mercadona sigui un reclam per fer-ho.

Mercè Conesa

Tenim ocupat un 47%, aproximadament. Ens falta per ocupar però no tenim cap dubte que anirà evolucionant.


El director de relacions externes de Catalunya de l'empresa Mercadona, Bernat Morales, ha explicat que el nou supermercat dóna feina a 50 persones. La plantilla, la majoria formada per nous treballadors, compta també amb empleats 'veterans' arribats d'altres locals amb la intenció d'aportar la seva experiència al nou supermercat. Mercadona no descarta ampliar la plantilla en els propers mesos, segons la demanda que hi hagi.

Bernat Morales

S'han creat 50 nous llocs de treball. Ara hi ha una part de la plantilla que són veterans que han vingut a ajudar però volem incrementar-la.


El nou supermercat, amb una superfície de 1.500 metres quadrats de sala de vendes, té seccions de carnisseria, xarcuteria, peixateria, perfumeria, alimentació envasada, begudes, drogueria, forn, fruita i verdura. L'horari d'obertura és d'un quart de deu del matí a un quart de deu de la nit, de dilluns a dissabte. Els clients també disposen de dues hores d'aparcament gratuït al pàrquing, que té 310 places. La instal·lació d'aquest tercer Mercadona a Sant Cugat ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros.

Paral·lelament amb l'obertura del supermercat, s'ha aprofitat la visita amb la premsa d'aquest dijous per donar a conèixer el nou gimnàs 24 hores que a partir de dilluns de la setmana vinent obrirà les portes en el mateix complex comercial. AnyTime Fitness, que arriba per primera vegada a Catalunya després d'establir-se a països com el Regne Unit i els Estats Units, és un equipament esportiu de 500 metres quadrats que no tancarà mai. El director a l'Estat espanyol d'AnyTime Fitnesss, Rod Hill, ha explicat que Sant Cugat és una ciutat amb moltes oportunitats, i és per això que han decidit obrir aquest gimnàs al nostre municipi.

Rod Hill

Sant Cugat és una ciutat amb molt futur. Veig una oportunitat enorme per obrir el fitness aquí.


D'altra banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que l'evolució comercial del supermercat Mercadona servirà també per decidir si l'empresa decideix instal·lar-se, finalment, al complex comercial de Volpelleres, ara desocupat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.