Els més petits descobreixen com anar en bicicleta de manera segura


Temes relacionats

Sant Cugat s'afegeix a la xarxa de ciutats per la bicicleta (17/set/12)

Sant Cugat fa una aposta per la mobilitat sostenible amb el Congrés de la Bicicleta (18/jul/12)


  • Comparteix:

Els alumnes segueixen amb atenció les explicacions

Els alumnes segueixen amb atenció les explicacions

Els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlach i Collserola han participat aquest dijous a la primera activitat emmarcada en el 4t Congrés de la Bicicleta. Els estudiants han practicat diversos exercicis en un circuit tancat per posar a prova la seva habilitat sobre dues rodes i conèixer tècniques de conducció segura. Es tracta de la primera cita d'aquest congrés que tindrà lloc la setmana vinent a la ciutat.

El parc de Ramon Barnils s'ha convertit aquest dijous en un circuit per a bicicletes que reproduïa algunes de les situacions més comunes que un usuari d'aquest vehicle es pot trobar pels carrers de la ciutat.

El director de la Fundació ECA Bureau Veritas, entitat organitzadora del congrés, Xavier Corominas, ha explicat que la primera activitat relacionada amb el congrés s'ha volgut destinar als infants perquè ja des de petits comencin a conscienciar-se dels beneficis de la bicicleta però també amb la seguretat.

Xavier Corominas

És interessant que ja de petits aprenguin els valors del congrés. Volem que hi hagi més bibicletes però cal saber anar amb aquest vehicle per la ciutat.


El tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, ha visitat el circuit on els nois aprenien a circular amb bicicleta per un traçat urbà. Puigneró ha encoratjat els infants a utilitzar aquest mitjà de transport per als seus desplaçaments.

Jordi Puigneró

Forma part de la nostra estratègia de ciutat. La bicicleta és un element clau d'aquesta voluntat. Per això és molt important acollir aquests actes.


El gruix de les activitats del congrés de la bicicleta se celebraran entre dijous i dissabte de la setmana vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.