Policies locals denuncien retallades que van més enllà del decret de Rajoy


Temes relacionats

Els treballadors de l'Ajuntament demanen la suspensió de les darreres retallades (28/set/12)


  • Comparteix:

Els agents municipals s'han manifestat pel centre de la ciutat

Els agents municipals s'han manifestat pel centre de la ciutat

Una quinzena de policies municipals s'han manifestat aquest divendres pels carrers de la ciutat en contra de la gestió de l'equip de govern municipal, al qual acusa d'aplicar retallades més enllà de les decretades pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy. El col·lectiu denuncia que no s'estan respectant els acords en matèria de flexibilitat laboral i que es veuen obligats a treballar en horaris que no els correspon.

24 agents estan citats per formar part del dispositiu policial que ha de vetllar pel funcionament de la Mitja Marató que tindrà lloc aquest diumenge. Això, segons els agents, s'ha decidit de manera unilateral i incompleix el conveni dels treballadors municipals.

A més, els agents també denuncien les condicions de treball ja que, segons asseguren, disposen d'instal·lacions, materials i vehicles deficients que no els permet oferir el servei com correspondria. De les crítiques tampoc se'n salva la direcció policial que han qualificat de 'nefasta', segons ha explicat a Cugat.cat el delegat del Sindicat Professional de Policies Municipals d'Espanya (SPPME), José Antonio Costillo.

José Antonio Costillo

Ens obliguen a treballar quan estem fora de servei. Ens han tret la flexibilitat laboral. A més tenim instal·lacions, material, vehicles i direcció policial nefasta.


Els manifestants també es queixen de la poca voluntat de diàleg de l'equip de govern a l'hora de trobar una solució negociada pel conflicte que els enfronta amb els treballadors municipals.

Els treballadors municipals es tornaran a manifestar aquest diumenge a dos quarts de mou del matí a la sortida de la Mitja Marató



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.