La pluja no permet als botiguers sortir al carrer pel Fora Estocs


Temes relacionats

Arriba el Fora Estocs, una oportunitat per comprar moda a preus rebaixats (29/set/12)


  • Comparteix:

Tot i la pluja el mercat de pagès de l'Ateneu, emmarcat en el Fora Estocs, sí es va celebrar

Tot i la pluja el mercat de pagès de l'Ateneu, emmarcat en el Fora Estocs, sí es va celebrar

La pluja ha deslluït el Fora Estocs d'aquest dissabte, que s'ha limitat als descomptes que els establiments han fet de portes endins als pocs visitants que s'han passejat. L'associació Sant Cugat Comerç (StC), organitzadora de la iniciativa proposarà a les botigues que havien de participar tornar a programar un nou Fora Estocs el més aviat possible.

Les fortes pluges han alterat els plans dels comerciants que volien omplir els carrers del centre amb les seves ofertes, per tal de buidar les seves botigues de les restes de la temporada d'estiu. Marian Rius, propietària de Gerd, ha lamentat el mal temps d'aquest dissabte perquè aquesta iniciativa també els serveix per acostar-se als clients i donar a conèixer els seus productes.

Marian Rius

No es pot treure res a fora i no hi ha gent. Normalment hi hauria molta gent passejant, alguns potser no coneixen la botiga i així ho fan i poden provar el que traiem a fora.


En aquest sentit la presidenta de Sant Cugat Comerç (StC), Maite Pérez, ha explicat que la baixa afluència de gent i el fet què les botigues no hagin tret l'estoc al carrer ha deslluït molt la jornada. Per aquest motiu, proposaran als comerciants de tornar a organitzar un altre Fora Estocs.

Maite Pérez

Hi ha qui vol tornar a fer-lo i n'hi ha que no. Dilluns parlarem amb tots els que havien de participar per veure si sortim properament. Segurament ho tornarem a fer.


La iniciativa, organitzada per l'associació Sant Cugat Comerç (StC), ja s'ha consolidat a la ciutat, i es presenta com una oportunitat tant per a botiguers com consumidors en l'actual context econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.