'After the meeting', una guia 'online' del turisme de reunions


  • Comparteix:

El Monestir és una de les propostes recollides al 'After the meeting'

El Monestir és una de les propostes recollides al 'After the meeting'

El Monestir de Sant Cugat i les representacions d'òpera al Teatre-Auditori són les propostes del Consorci de Turisme del Vallès Occidental per visitar després d'una reunió. 'After the meeting' és una guia en línia que recull propostes culturals i esportives per fer després de les trobades. El Consorci de Turisme del Vallès Occidental vol potenciar l'oferta turística de 23 municipis de la comarca que puguin oferir a empreses i institucions que celebrin congressos o reunions.

'After the meeting' recull 12 propostes pensades per fer en menys d'un dia i que es dirigeixen a persones que ja són a la comarca en una estada de negocis.

Sant Cugat és un dels quatre sectors que, segons el Consorci de Turisme, destaquen per l'acumulació d'equipaments i serveis, juntament amb Sabadell, Terrassa i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La cuina de productes autòctons, les rutes de senderisme i el festival de jazz de Terrassa són altres activitats recollides a la guia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.