La nova cita del Fora Estocs reunirà les dues entitats comercials locals


Temes relacionats

La pluja no permet als botiguers sortir al carrer pel Fora Estocs (29/set/12)

StC i Centre-Vila acosten posicions per fer un 'Fora Estocs' conjunt (21/set/12)

Els botiguers de Centre-Vila es queixen dels obstacles per ser al 'Fora Estocs' (14/set/12)


  • Comparteix:

La pluja ha aigualit la primera convocatòria de la iniciativa

La pluja ha aigualit la primera convocatòria de la iniciativa

La nova convocatòria del Fora Estocs, ajornat a causa de la pluja del cap de setmana, tindrà lloc aquest dissabte però amb la participació conjunta de Sant Cugat Comerç (StC) i l'Associació de Comerciants Centre-Vila. La nova cita, que era la data sol·licitada per Centre-Vila per fer la seva fira dels descomptes, ha permès reunir les dues entitats comercials per fer iniciatives conjuntes i superar les seves discrepàncies.

Finalment ha estat la pluja qui ha reunit Sant Cugat Comerç i Centre-Vila en una mateixa fira de descomptes. Després que les precipitacions de dissabte passat aigualissin el seu Fora Estocs, Sant Cugat Comerç ha demanat poder fer la iniciativa aquest 6 d'octubre, dia reservat per la fira de descomptes de Centre-Vila.

L'associació de Comerciants Centre-Vila ha accedit a compartir la festa de les botigues amb Sant Cugat Comerç. La responsable de StC, Maite Pérez, ha recordat que la premissa sempre ha estat que totes les botigues anessin sota el paraigües d'una mateixa associació. No obstant això, Pérez es felicita que les dues entitats s'hagin posat d'acord per fer el Fora Estocs juntes.

Maite Pérez

Nosaltres sempre hem estat per la labor perquè tots forméssim part d'una única associació. I si no pot ser, fem-ho de la millor manera possible.


La presidenta de Centre-Vila, Esther Gorchs, també ha celebrat la iniciativa conjunta, però ha lamentat que la reunió vingui motivada per un factor climatològic.

Esther Gorchs

Beneficiem els ciutadans i els botiguers. Jo estic encantada, però m'estimeria més que fos una unió amb un punt de vista diferent de les coses.


El Fora Estocs té lloc aquest dissabte als carrers del centre a partir de les deu del matí i al llarg de tota la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.