Gent gran i infants enforteixen relacions al voltant de la jardineria


Temes relacionats

Jardineria, música i teatre en el segon dia de la Setmana de la Gent Gran ( 2/oct/12)


  • Comparteix:

Un taller de jardineria ha reunit aquest dimarts alumnes de 4t de primària de l'escola Thau i avis de la residència Sant Salvador en una iniciativa que ha buscat la complicitat entre petits i grans. L'activitat busca estrènyer lligams entre diferents generacions. La iniciativa s'ha repetit també a la Llar d'Avis Mira-sol, als Jardins de Valldoreix, a la residència Care i a la residència pública Santa Rosa.

La regidora de Serveis Socials, Susanna Pellicer, ha visitat, el taller, que ha tingut lloc a la residència Sant Salvador, i ha valorat l'intercanvi que suposa que grans i petits treballin junts.

Susanna Pellicer

Els grans tenen molt a ensenyar als petits i aquests donen vitalitat als grans. Iniciatives com aquesta suposen un enriquiment per als particiants.


L'activitat ha estat dirigida per l'educadora social de la residència Blanca Fontanella, que ha explicat que per a la gent gran aquestes propostes faciliten el contacte amb l'exterior i ajuden a promoure un envelliment actiu.

Blanca Fontanella

Busquem la vessant més activa de les àvies. Que tinguin contacte amb l'exterior i que a la residència hi hagi més interacció social.


Sota el lema 'Què vols ser quan siguis gran?', les propostes de la Setmana de la Gent Gran s'allargaran fins divendres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.