Una delegació peruana visita l'Ajuntament per conèixer el seu funcionament


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde Jordi Puingeró ha rebut la comitiva peruana

El tinent d'alcalde Jordi Puingeró ha rebut la comitiva peruana

Una quinzena de directius d'administracions públiques del Perú han visitat aquesta setmana Sant Cugat per conèixer el funcionament de l'Ajuntament. El projecte d'Smart City i el Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE) han estat dos dels punts d'interès.

Aquestes persones estan estudiant un màster en gestió pública a l'escola de postgrau ESAN de Perú i han vingut a Catalunya acollits per la Universitat Pompeu Fabra i la Barcelona School of Management, que col·laboren amb aquesta institució acadèmica peruana. Aprofitant la seva presència a Barcelona, la delegació ha visitat Sant Cugat per conèixer el projecte Smart City que impulsa l'Ajuntament així com el Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE) del consistori, un model de gestió a través del qual s'estableixen els objectius i prioritats d'una administració a principis d'un mandat.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.